Wilt u professionele werklaarzen kopen, maar kent u geen betrouwbare werklaarzenleverancier? Werkschoenen Voor De Bouw is een ervaren en erkende leverancier van Buckler werklaarzen. De redenen om werklaarzen aan te schaffen lopen erg uiteen. Bij zowel particulieren als bedrijven komen situaties voor waarin werkkleding noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan de enorme bouwklus in uw huis die u op de planning heeft staan waarbij u het zekere voor het onzekere wil nemen en veiligheidslaarzen wil aanschaffen die voorzien zijn van een stalen neus. Of denk aan keukenpersoneel dat dag in dag uit werkt in een natte of vochtige omgeving. Een werkgever kan erover nadenken om voor hen bijvoorbeeld waterdichte werklaarzen aan te schaffen om het risico op uitglijden te voorkomen.

Over Werkschoenen Voor De Bouw

Werkschoenen Voor De Bouw is een erkende Buckler Boots leverancier. Via de webshop is het mogelijk om onder andere werklaarzen, werkschoenen, instappers, safety sneakers en veiligheidslaarzen te kopen. Wanneer u een aankoop doet via de webshop van Werkschoenen Voor De Bouw, dan geniet u van een garantie van drie jaar op uw gekochte artikel. Waarom? Buckler Boots staan bekend om het feit dat de zolen niet losraken van het bovenmateriaal. Dit maakt werklaarzen en werkschoenen van het merk Buckler enorm stevig en solide!

De voordelen van werklaarzen kopen bij Werkschoenen Voor De Bouw op een rijtje:

  • Veilige online laarzenwebwinkel
  • Mogelijkheid tot het volgen van uw bestelling
  • Voor 12 uur werklaarzen bestellen betekent dezelfde dag al in huis (ma-vr)
  • Unieke garantie van drie jaar
  • Diverse betaalmogelijkheden voor het afronden van uw aankoop

Voor aanvullende informatie of overige algemene bepalingen kunt u ten alle tijden bellen met Werkschoenen Voor De Bouw via telefoonnummer +31(0)6 57 319 02 of stuur een bericht via het contactformulier op de website.

Aanbod werklaarzen

Werklaarzen van Werkschoenen Voor De Bouw komen in verschillende soorten, maten, kleuren en prijzen. Er is keuze uit bijvoorbeeld:

  • Leren Buckler werklaarzen van € 132,50
  • Groene waterdichte veiligheidslaarzen van € 112,-

De volgende laarzenspecificaties zijn van toepassing: voetenbedden, inlegzolen, stalen neuzen, tussenzolen, bescherming voor de enkels, stevige achterkant, lus om de schoen aan te trekken, olie- en hittebestendig. Voor een volledig overzicht van het aanbod werklaarzen bezoekt u de website van Werkschoenen Voor De Bouw. Hierbij heeft u de mogelijkheid om met filteropties een werklaars naar geheel eigen wens te bestellen.

Contact opnemen

Bent u overtuigd van de Buckler werklaarzen die Werkschoenen Voor De Bouw aanbiedt? Of wilt u meer informatie over het aanbod? Neem gemakkelijk contact op per telefoon. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer +31(0)6 57 319 02. Tevens kunt u uiteraard een bericht versturen als u niet direct een dringende vraag hebt. Online een bericht versturen kan gemakkelijk via het contactformulier op de website. Zij beantwoorden graag uw vraag. Werkschoenen Voor De Bouw: De Buckler Boots leverancier!