Wij leven in een enorm snelle wereld. De één ervaart een grote werkdruk met bijvoorbeeld een veertigurige werkweek en de ander heeft het erg druk met de kinderen thuis. Om tot rust te komen, is het raadzaam om zo nu en dan te ontspannen. Bent u woonachtig in Sliedrecht en wilt u de aandacht naar uzelf verleggen? Massage Rainbow helpt u weer ontspannen wanneer u op zoek bent naar een ontspannende massage. Massage Rainbow is gevestigd in Dordrecht en bedient klanten uit de wijde omgeving. Wilt u direct een medewerker spreken om meer informatie te krijgen over de verschillende massagebehandelingen die zij aanbieden? Bel Massage Rainbow, voor een professionele massage Sliedrecht, direct 06-54342813.

Over Massage Rainbow

Logo Massage Rainbow.Massage Rainbow wordt gerund door Frans Geurts. Na jaren gewerkt te hebben in de IT-branche, als ambulancemedewerker en als verpleger in ziekenhuis heeft hij naar zijn gevoel geluisterd en op zoek gegaan naar hetgeen dat hem energie geeft: het geven van massagebehandelingen. Frans Geurts heeft diverse massageopleidingen en massagestudies gevolgd zoals toegepaste haptonomie, holos-massagetherapie en tantra. Door middel van zijn kennis en ervaring helpt hij mensen weer te ontspannen door het aanbieden van diverse massages vanuit zijn praktijk Massage Rainbow.

Massagebehandelingen

Vanuit Massage Rainbow worden de volgende massagebehandelingen uitgevoerd:

  • Klassieke massages
  • Voetreflexologie
  • Bindweefselmassage
  • Chakramassage

De klassieke massage zorgt ervoor dat dat uw spieren na de behandeling weer ontspannen aanvoelen, waarbij de doorbloeding verbeterd word. Bij deze massage wordt gebruikt gemaakt van diverse grepen en drukoefeningen. Bij voetreflexologie worden uw voeten op een helende wijze gemasseerd waarbij er invloed wordt uitgeoefende op lichaamsdelen. Wilt u liever een massagebehandeling die de focus heeft op het verbeteren van de huidconditie? Bindweefselmassage is de oplossing voor diverse problemen met betrekking tot de huid! Tevens biedt Massagepraktijk Rainbow energiemassages waarbij aandacht wordt gegeven aan de chakra’s in het menselijk lichaam. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Bel dan 06-54342813.

Gecertificeerd Massagepraktijk

Massagepraktijk Rainbow in Dordrecht is een gecertificeerde massagepraktijk. Zij zijn lid van de S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Daarnaast is de praktijk aangesloten bij de VNT beroepsorganisatie en RBCZ/TCZ. Hierdoor is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor eventuele vergoeding vanuit een aanvullende zorgverzekering na een massagebehandeling van Massage Rainbow.

Massagepraktijk Rainbow dient klanten uit Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Barendrecht. Op slechts vijftien minuten rijden met de auto kunt u uzelf weer laten ontspannen in de massagepraktijk. Wilt u meer informatie over de massages die aangeboden worden? Of wilt u meer informatie over de tarieven van de massages? Bel Massagepraktijk Rainbow voor meer informatie via 06-54342813. Ook kunt u contact opnemen via de website. Vul het contactformulier in met uw vraag. Uw e-mail wordt binnen twee werkdagen beantwoord.