Drone kopen is tegenwoordig heel erg in

Drones zijn heel erg populair geworden en met de stijging in populariteit wordt er verwacht dat ze in 2015 stukken goedkoper gaan worden. Hoe meer vraag er naar is, hoe meer mensen het gaan produceren natuurlijk. Je kan drones gebruiken voor verschillende doeleindes : hobby, bezorging, opnames voor special momenten. Een drone kopen kan nu al tegenwoordig online en dat zal ongetwijfeld meer gewild worden.

Wat is een drone?

Een drone wordt gezien als een onbemand luchtvaartuig die zowel beschikbaar is voor particulieren/zakelijk en militair gebruik (meestal gebruiken militairen een drone met camera). Een drone kan goedkoop zijn voor de consument maar als je een wat gevorderde dronepiloot bent kan het aardig oplopen tot duizenden euro’s. Drones zijn makkelijk te besturen via een controller of apps die je tegenwoordig op je smartphone kan installeren en vanaf daar de drone te besturen.

Soorten drones

Mini drone: Het spreekt voor zich, het is een drone op een kleine formaat die meestal bestuurd wordt door een smartphone of een tablet. De meeste mini drones kunnen ook rijden over de grond en muren beklimmen.

Quadcopter: een quadcopter kan je herkennen aan de vier propellers. Door de 4 propellers heb je meer controle over de drone en is het makkelijker te besturen vooral voor beginnende piloten. Drones zijn ook beschikbaar met camera’s, met een quadcopter heb je een stabielere opname.

Micro drone: Een micro drone is heel er klein en past in de palm van je hand, meer iets voor kinderen. Het heeft meestal geen camera of een slechte camera. Vandaar ook de goedkope prijzen op micro drones. Ze wegen onder de 100 gram en zijn als het ware weg werp drones.

Waar koop je drones?

Je hebt drones van verschillende merken zoals : DJI, Jamara, Parrot, Air Hogs, Hubsan, Revell, Carrera en LRP. Je kan het rechtstreeks kopen bij de aanbieder of de keuze maken om bij een van de online drone shops je aankoop te doen.