Contractcatering Rotterdam

Bent u opzoek naar een cateraar die veelzijdige cateringactiviteiten in Rotterdam aanbiedt? Of bent u zich aan het oriënteren op het gebied van contractcatering? Schakel Broodjeskantine, contractcatering Rotterdam, in wanneer u een professionele cateraar wenst die in staat is om diverse restauratieve diensten te verlenen.

Broodjeskantine en haar voordelen als cateraar

Broodjeskantine is een ervaren cateraar die de catering verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven in verschillende regio’s. Denk hierbij aan cateringactiviteiten in Rotterdam in de vorm van een bedrijfskantine of het bereiden van een koude en warme lunch ten behoeve van een jubileum.

Wanneer u besluit in zee te gaan met Broodjeskantine uit Rotterdam, dan geniet u van vele voordelen ten opzichte van andere cateraars uit deze regio:

  • Broodjeskantine is dertig procent goedkoper dan andere cateringaanbieders
  • Broodjeskantine werkt graag met korte lijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden
  • Broodjeskantine werkt met kwalitatief goed personeel, die in staat is om alle soorten cateringactiviteiten te verrichten
  • Broodjeskantine hanteert een uiterst goede prijs- en kwaliteitverhouding

Overige cateringopties

Via de webshop van Broodjeskantine is het mogelijk om verschillende belegde broodjes te bestellen. De diversiteit aan beleg loopt erg uiteen. Er zijn dan ook genoeg opties: ei, jonge kaas, ham, filet american, krabsalade, zalmsalade, geitenkaas, etc. Ook wordt onderscheid gemaakt tussen de diverse broodsoorten zoals ciabatta’s, sandwiches, wraps en harde of zachte bollen.

Heeft u een feestje te vieren? Geen probleem! Ook daarvoor verzorgt Broodjeskantine het gebak of banket. Er is keuze uit bijvoorbeeld smakelijke tompoezen, moorkoppen, appelflappen of diverse taarten.

Ook wanneer u op de gezonde tour bent, kunt u Broodjeskantine inschakelen. Zij leveren namelijk ook fruitboxen in verschillende soorten en maten in Rotterdam en overige regio’s! Een fruit box bestaat uit appels, sinaasappels, mandarijnen, bananen en een soort seizoen fruit. Een interessante bijkomstigheid voor bedrijven is het feit dat de kosten voor het verstrekken van fruit, ten behoeve van medewerkers, fiscaal aftrekbaar is!

Contact opnemen met Broodjeskantine

Bent u benieuwd naar de overige cateringactiviteiten die Broodjeskantine aanbiedt? Of wilt u meer informatie over de Broodjeskantine als contractcatering? Neem contact op via telefoonnummer 0180-711108 en spreek direct een medewerker. Stuur u liever eerst een bericht? Via het contactformulier op de website van Broodjeskantine kunt u gemakkelijk een bericht versturen. Deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.