logo carstorage&goGaat u binnenkort langdurig met vakantie en wilt u niet het risico lopen dat uw auto gedurende uw vakantieperiode schade oploopt? Autostalling Carstorage&Go is een professionele stalling waar u uw auto met een gerust hart achter kan laten. Carstorage&Go is gevestigd in Den Haag en enorm eenvoudig en snel te bereiken via de snelweg (A4, A12 en A13). De autostallingsfaciliteit is voorzien van een vierentwintig uurs beveiliging waarbij gebruikt wordt gemaakt van camera’s. Daarnaast zijn ten alle tijden medewerkers aanwezig die constant een oog in het zeil houden. Autostalling Carstorage&Go is tevens geschikt voor de stalling van luxe wagens en oldtimers. Heeft u vragen over de autostallingmogelijkheden? Bel 070-3069505 voor meer informatie.

Auto’s en de bijbehorende zorg

Wanneer u een auto achterlaat bij een autostalling, dan gaat u ervan uit dat deze veilig staat. Carstorage&Go vind naast de veiligheid van uw auto ook de zorg belangrijk gedurende de auto in de stallingsfaciliteit staat. Zij zijn namelijk ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld klimaatregulering. Waar uw auto op straat niet bestemd is tegen de weersinvloeden, kan het klimaat ten behoeven van auto’s in de stalling van Carstorage&Go op een professionele manier gereguleerd en gecontroleerd worden. Hierbij bent u dus verzekerd van een uiterst stabiele vocht- en luchtkwaliteit wat de auto uiteraard ten goede komt. Tevens wordt de auto voorzien van een beschermhoes dat schade aan auto’s tegen gaat. Tevens is het mogelijk dat een auto olie verliest. Gedurende de stalling bij Carstorage&Go wordt een opvangbak onder de auto geplaatst om het verlies van olie op te vangen.

Uw auto staat veilig bij Carstorage&Go

Zoals eerder beschreven, staat de veilig van auto’s bij Carstorage&Go bovenaan het prioriteitenlijstje. Als professionele autostalling nemen zij alle voorzorgsmaatregelen om dit gegeven waar te maken. De autostalling is namelijk volledig voorzien van beveiligingscamera’s. Deze camera’s maken het mogelijk dat alle stallingruimten constant gemonitord kunnen worden. Tevens wordt de controle binnen Carstorage&Go ondersteund door de aanwezigheid van medewerkers die samen en met elkaar de veiligheid van auto’s waarborgen. Als extra beveiliging is een elektronische beveiliging aanwezig.

Informatie opvragen

Bent u van plan om uw auto te stallen bij autostalling Carstorage&Go? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op met Carstorage&Go per telefoon. Het telefoonnummer waarop zij te bereiken zijn, is 070-3069505. Stuurt u liever eerst een bericht via de e-mail? Ook dat is mogelijk! Bezoek de website van Carstorage&Go en vul het contactformulier in met uw vraag of opmerking. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.