autobedrijf-zoetermeer-AV-Automotive

Autoschade is een vervelende bijkomstigheid en brengt geregeld hoge kosten met zicht mee. Wanneer u schade heeft gereden, dan is het zaak om deze op een correcte manier te laten repareren door een professionele autobedrijf. Is onlangs autoschade bij u veroorzaakt? AV Automotive: autobedrijf Zoetermeer, is een moderne autogarage die u uw auto, na schade, graag weer laat schitteren.

Dienstenaanbod AV Automotive

Autogarage AV Automotive in Zoetermeer is een veelzijdige garage die diverse autodiensten aanbiedt:

  • Duurzaam autoschadeherstel
  • Uitvoeren van kwaliteit apk keuringen
  • Onderhoud en reparatie van uw auto
  • Airco service voor uw auto
  • Het importeren van auto’s
  • Herstellen ruitschade
  • Opslag van winterbanden

APK Zoetermeer

AV Automotive is als ervaren autogarage ook een apk-keuringsspecialist. De apk keuring is een uiterst belangrijke keuring waarbij onderzocht wordt of uw auto op een veilige manier de weg op kan. Moet uw auto binnenkort apk gekeurd worden? AV Automotive: apk Zoetermeer, voert keuringen uit voor een standaardtarief van € 35,-.

Als blijkt dat, tijdens de apk keuring van de auto, diverse auto-onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan neemt autogarage AV Automotive contact op om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst, wordt een afspraak gemaakt om samen naar de bevindingen te kijken. Vervolgens krijgt u vooraf een begroting van de zogenaamd ‘kleine beurt’ of ‘grote beurt’. Op deze manier bent u van te voren op de hoogte van de kosten voor schadeherstel. Als erkende autobedrijf is AV Automotive in Zoetermeer transparant over de kosten bij autoschade.

Autoschade en nu?

Wanneer u schade aan uw auto heeft en besluit om deze te herstellen bij garage AV Automotive in Zoetermeer dan ontvangt u kosteloos een vervangende auto. Terwijl u uw dagelijkse bezigheden kunt voorzetten door de leenauto, werken onze autospecialisten aan de autoschade. In veel gevallen wordt schade aan uw auto verzekerd door de verzekering. Hierin adviseert AV Automotive u graag.

Een afspraak maken met autobedrijf AV Automotive kan gemakkelijk via telefoonnummer 079 343 35 75. Uiteraard is het ook mogelijk om online een afspraak te maken via het contactformulier. Wilt u eerst de moderne garage bezoeken om in persoon kennis te maken met de automonteurs? U bent van harte welkom bij autobedrijf AV Automotive aan de Philipsstraat 13, 2722 NA in Zoetermeer.